1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova

Soluție profesională pentru automatizarea comerțului 1C:Comerț cu Amănuntul 8 pentru Moldova.

Detalii...

1С:Arenda

Lucrează în 1C fără limitări!

Citește mai departe...
SL:Restaurant

Automatizarea locurilor de lucru al chelnerului, barman-ului și administratorului în restaurante, cafenele, baruri și cantine.

Detalii...

SL:Agent mobil

Soluție pentru automatizarea lucrului agenților comerciali.

Detalii...Certificarea

1C:Centrul de Examinare Certificat

Compania Soft Lider SRL este un centru certificat 1C:CEC și 1С:CCA.
Statutul oferă companiei dreptul de a desfășura testare pentru obținerea unui certificat personal ”1C:Specialist” / ”1C:Profesional”.

Certificatul ”1C:Specialist” - este o confirmare oficială că proprietarul are o înțelegere a principiilor metodologice de construcție și a tehnologiilor de funcționare a configurației, a competențelor de punerea în practică a sarcinilor de utilizator, abilităților practice de configurare în mediul ”1C:Întreprindere 8” pentru dezvoltarea funcționalului existent al soluției aplicative sau pentru adăugirea unui nou. De asemenea, are o înțelegere a funcționalității implementate, capacitatea de a arăta cum sunt abordate nevoile clientului printr-o soluție aplicativă.

Certificatul ”1C:Profesional” - este o confirmare oficială că proprietarul poate utiliza în mod eficient în activitatea sa întreaga gamă de posibilități de automatizare cele mai comune software de evidență contabilă, operațională comercială și de depozitare, de gestionare și de calculare a salariului.

Ce oferă certificarea unui utilizator? 

 Confirmarea oficială a calificării înalte, experienței și abilităților de lucru cu programele de automatizare a gestionării și contabilizării cel mai des utilizate.
 Avantaje în cariera de serviciu sau la angajare.
 Respectul și încrederea conducerii și angajaților.
 Încrederea în cunoștințele și abilitățile proprii.
 

Ce oferă certificarea întreprinderii?

 Criterii obiective pentru evaluarea abilităților profesionale la angajarea colaboratorilor, cariera sau încurajarea acestora.
 Reducerea timpului și a banilor cheltuiți pentru formarea și instruirea personalului de contabilitate și a serviciilor comerciale.
 Sporirea calității lucrului întreprinderii, minimizând riscurile și problemele.
 

Cum se obține certificatul ”1C:Specialist” / ”1C:Profesional”?

Pentru a trece certificarea, trebuie doar să contactați compania Soft Lider SRL, unde personal alegeți timpul convenabil pentru dvs. și depuneți solicitare pentru o anumită dată de susținere a testării. În numele dvs., până la data indicată în solicitare, în CEC/CCA va fi expediată o sarcină pentru trecerea certificării ”1C:Specialist”/”1C:Profesional”.

Făcând clic pe link-uri puteți depune o solicitare pentru susținerea examenului selectând data, completând toate câmpurilor și selectând un element din listă:
1С:Specialist: http://1c.ru/spec/default.jsp?reg=%D0%9C%D0%9B&city=&fBeg=&fEnd=
1C:Profesional: http://1c.ru/prof/tests/index.jsp?country=%D0%9C%D0%9B&partproftests=1 

Forma de desfășurare a testării

1C:Specialist:
- Examenul are loc sub forma rezolvării unei sarcini practice. Durata este de 3-5 ore.

1C:Profesional:
- Testul constă din 14 întrebări pe teme și aspecte diferite ale utilizării programului. Pentru fiecare întrebare sunt sugerate mai multe răspunsuri, din care trebuie să alegeți cea mai completă și cea corectă.* Este stabilită o limită de timp generală pentru un răspuns la toate întrebările, egal cu 30 de minute. Cu toate acestea, timpul pentru fiecare întrebare individuală nu este limitat.

* Procedura de răspuns la întrebări, timpul petrecut la întrebări individuale, corecțiile făcute în timpul răspunsurilor la întrebări, apelurile repetate la aceleași întrebări nu au efect asupra rezultatului.
* Un răspuns înainte de timp la toate întrebările sarcinii nu este, de asemenea, luat în considerare la evaluarea rezultatelor.

Dacă sarcina este îndeplinită cu succes, compania ”1C” expediază în numele Dvs. certificatul personal ”1C:Specialist” / ”1C:Profesional”.